ОСТАННІ НОВИНИ

Зібрані 1,5 млн грн. залишили за постраждалим Андрієм Царинським

|

 Члени новоствореної координаційної громадської Ради при Львівській обласній організації Товариства Червоного Хреста України сьогодні під час засідання вирішили, що наразі зібрані 1,5 млн грн. будуть закріплені за постраждалим Андрієм Царинським. Ці кошти лежатимуть поки що на депозиті у банку під 15% річних.

Також під час засідання було вирішено про те, щоб знову зібратися через тиждень та затвердити положення про раду та остаточний її склад. До цієї ради, на думку усіх присутніх, повинні увійти не лише представники влади, медицини, жертводавці, а й журналісти.

«На наступній зустрічі ми затвердимо положення про наглядову раду. Також ми хочемо, щоб ці кошти лежали на депозиті під максимальні відсотки, які будуть щомісяця перераховуватись на рахунок Червоного Хреста з метою їх подальшого використання для лікування дітей. Таку ідею ми висловили представнику банку і сподіваємось розглянути їхні пропозиції через тиждень», – зазначив жертводавець Ярослав Дубневич.

Я.Дубневич також наголосив на тому, що наразі розподіляти зібрані для Андрія Царинського кошти ніхто не буде, поки не буде визначено скільки саме йому потрібно буде на лікування та соціальну адаптацію. З думкою жертводавця погодились й решта присутніх.

Також члени ради зійшлися на думці розглянути можливість укладання договору з авіакомпанією, яка при потребі може надати спецлітак для перевезення постраждалих до Бостона за більш вигідною ціною. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *