ОСТАННІ НОВИНИ

Книгу добрих справ Партії регіонів передали Золочівщині

|

Урочиста  передача Книги добрих та корисних справ Партії регіонів відбулася 19 лютого у Золочівському замку за участю народного депутата України, голови ЛОО Партії регіонів Петра Писарчука, директора Львівської картинної галереї, Героя України Бориса Возницького, а також членів Золочівської, Бродівської та Буської районних організацій ПР. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації партії.

Книга добрих та корисних справ Партії регіонів – це своєрідний марафон, задум якого  полягає в тому, щоб кожна районна  організація Партії регіонів на Львівщині змогла не лише на словах, але й документально прозвітувати і перед громадою, і перед однопартійцями про виконану роботу. У цій книзі районні осередки вміщують інформацію про історію району, його визначних постатей, а відтак про ті позитивні зрушення, які відбуваються в районі з ініціативи членів Партії регіонів. Крім цього, у книгу вносять інформацію про партійні заходи та акції, допомогу членів Партії регіонів соціально незахищеним людям, освітнім, медичним та культурним закладам. Книга є стимулом для членів Партії регіонів на Львівщині активніше працювати для громади, адже після того, як Книгу заповнять усі районні організації буде проведений аналіз їх роботи. 

«Книга  добрих справ Партії регіонів була започаткована напередодні Дня Соборності України 21 січня цього року на малій батьківщині Євгена Петрушевича у Буську. Після того, як наші однопартійці з Бузеччини заповнили книгу, її було передано у Бродівській район, а сьогодні Бродівська районна організація Партії регіонів передала Книгу на Золочівщину. В цій книзі ми напишемо про ті добрі справи, які у нас вже відбулися і до яких долучилися члени Партії регіонів», – розповів голова Золочівської районної державної адміністрації Ярослав Окрепкий.

За  його словами, партійцям Золочівщини є про що писати у Книзі, адже саме стараннями голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука було профінансовано ремонтно-реставраційні роботи Золочівського замку. Окрім цього, як розповідає Ярослав Окрепкий, у 2011 році вдалося зробити чималі кроки для розвитку економіки Золочівщини. Зокрема, було створено нові робочі місця на Золочівському радіозаводі і відкрито Комбікормовий завод в селі Хільчичах на Золочівщині.

«Ініціатива створення Книги добрих та корисних справ Партії регіонів належить Львівській обласній організації Партії регіонів, і її підтримали усі районні організації партії. Ця книга обійде усі міста та райони Львівської області», – розповів голова Золочівської районної організації Партії регіонів Богдан Рибаха. За його словами, Книгу добрих справ заповнюватимуть у Золочівському районі протягом двох тижнів, після чого її передадуть партійцям Перемишлянщини.

     Водночас, народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук відзначив, що прикладом для регіоналів Львівщини є Герой України Борис Возницький, і саме його жертовна праця має надихати на добрі справи.

     «Ми започаткували Книгу добрих справ і прикладом для нас є Борис Возницький, який не є політиком, але все своє життя робить добрі справи для України. Добрі справи наших районних партійних організацій, звичайно, не можна порівняти з тими справами, які зробив Борис Григорович. На жаль, не всі можуть зробити стільки для України. Але якщо кожен з нас зробить хоча б якусь добру справу для рідної землі, комусь допоможе – тоді наша держава буде красивою, величною і помпезною як тронний зал Золочівського замку, який відновлено з попелища завдяки Герою України Борису Візницькому», – наголосив Петро Писарчук.

Водночас  Борис Возницький підкреслив, що багато здавалося б неймовірно масштабних проектів реалізуються саме завдяки підтримці простих людей.

«Якби не Петро Писарчук я не знаю, чи відкрили б ми колись Золочівський замок. Тому що завдяки йому було відновлено фасади та інтер’єри другого поверху замку», – зазначив Борис Возницький. Борис Возницький також провів для присутніх екскурсію по Золочівському замку і розповів про величні та сумні сторінки історії замку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *