ОСТАННІ НОВИНИ

Від падіння штукатурки постраждала львів’янка, що чекала на трамвай

|

Сьогодні, близько 13.00, з будинку, що на Личаківській, 7 зі стіни обвалилася штукатурка. У результаті інциденту постраждала 24-річна львів’янка.

Коли на місце події прибув кореспондент ЗІКу, працівники ЖЕКу вже збирали штукатурку, а постраждалу забрала швидка. Вона отримала колоту рану біля скроні.

За словами батька постраждалої Уляни Дмитришин, Богдана Дмитришина, його донька мала їхати до бабці, яка мешкає на вулиці Шевченка. Тому вона чекала на трамвай біля будинку № 7 на зупинці, що на Личаківській (перша зупинка на цій вулиці).

«Вона мені зателефонувала близько першої години і повідомила, що їй на голову впала штукатурка з будинку, що біля зупинки на Личаківській. Коли я прибіг, то їй вже надавали допомогу. Потім викликали швидку. Коли вона приїхала – дочку забрали в травмпункт».

Очевидець події Василь – працівник піцерії «Челентано», що навпроти будинку № 7, розповів ЗІКу, що побачив дівчину вже тоді, коли штукатурка обвалилася.

«Ми зі співробітницею вибігли їй на допомогу. У дівчини зі скроні текла кров – вона мала колоту рану. На голові крові не було, можливо, захистила шапка. Добре, що штукатурка не зачепила саме око, хоча поранення дуже близьке до нього. Ми привели дівчину в піцерію, розпитали, які симптоми, чи знають її рідні про цей випадок. До прибуття швидкої вона перебувала тут», – зазначив Василь.

Окрім того, він наголосив, що за декілька секунд до нещасного випадку повз будинок №7 проходив хлопчик років десяти. Якби штукатурка обвалилася раніше, він міг серйозно постраждати. А причина тому – старий аварійний будинок.

У якому стані перебуває постраждала зараз – наразі невідомо. Батько Уляни Дмитришин сподівається, що нічого серйозного. Хоча, каже, «може бути і струс мозку».

На місце події прибули і працівники міліції, які, розпитавши свідків, відмовилися давати коментарі.

ЗІК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *