ОСТАННІ НОВИНИ

За три дні до Центру туристичної інформації звернулося 240 осіб

|

 Протягом вихідних, з 31 грудня 2011 року до 2 грудня 2012 року надійним джерелом інформації для туристів і надалі залишався Центр туристичної інформації, який обслуговує туристів, які подорожують самостійно, і мають бажання побачити значно більше, ніж їм можуть запропонувати туристичні фірми. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

31 грудня, в переддень Нового року, в Центр туристичної інформації звернулося 56 осіб. Це були як і іноземці з Польщі, Білорусі та США, так і українці з Києва, Одеси, Запоріжжя. Зазвичай вони цікавилися картою міста, подіями на свята.

1 січня було значно більше звернень – 85 осіб. Найбільше звернень було саме від внутрішніх туристів з Києва, Дніпропетровська, Одеси. Чимало звернень було і від львів’ян та жителів області.

2 січня кількість звернень також зросла – 99 осіб. Цього разу переважали іноземці, серед яких, традиційно, мешканці Росії, Німеччини, Польщі. Серед дальніх країн – Японія. Тематика звернень – карта міста, події, екскурсії, цікаві місця.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *