ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк змінює заступників

Львівський портал

|

Новий голова ЛОДА Михайло Костюк практично повністю оновлює керівний склад Львівської ОДА, повідомляють джерела “Львівського порталу”.

Як запевняють джерела, уже прийнято рішення про ротацію трьох із чотирьох заступників голови ЛОДА.

Зокрема, першим заступником замість Богдана Петрушака може стати Іван Груник, котрий тепер обіймає посаду заступника начальника Львівської залізниці, а екс-мер Трускавця та екс-заступник голови ЛОДА Богдан Матолич відповідатиме за соціальний сектор замість Івана Стефанишина.

Керівника апарату Ольгу Гузар замінить Михайло Янковський, знайомий Костюкові з роботи на посаді начальника УВС на Львівській залізниці. А перед тим він був ще й очільником Львівської міліції.

При цьому джерела “Львівського порталу” розійшлися в даних щодо заступника з питань підготовки до Євро-2012 Володимира Губицького. В одному випадку нас запевняли, що Губицький залишитсья на посаді, бо зараз його міняти нелогічно. А в другому — запевняли, що рішення про заміну прийнято, однак наступника на цій посаді так і не назвали.

Раніше М.Костюк обіцяв в медіа, що оголосить про кадрові рішення до кінця минулого тижня. Одразу ж після призначення він наголошував, що поспішних кадрових рішень приймати не буде, але діятиме швидко.

 

Малюнок із сайту cartoon.kulichki.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *