ОСТАННІ НОВИНИ

Центри обслуговування мешканців допомагають у приватизації майна

Львівський портал

|

В рамках реалізації Концепції покращення надання послуг міська рада впроваджує принцип універсальності роботи Центрів обслуговування мешканців. Починаючи з листопада львів’яни, які звертаються до міської влади з питань оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна, можуть подавати документи і до Центрів обслуговування мешканців відповідного району міста. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Мешканцям тепер немає необхідності після опрацювання документів відділами приватизації житлового фонду їхати спеціально в Ратушу у Міський Центр обслуговування мешканців, щоб здати документи на реєстрацію. Це можна зробити, перебуваючи у відповідному районі міста, звернувшись до Центру обслуговування мешканців, який функціонує у приміщеннях районних адміністрацій. Працівники Центру нададуть необхідні бланки, інформаційні картки та приймуть документи. Крім того, майже всі районні відділи приватизації знаходяться поруч з Центрами обслуговування мешканців, тому тепер львів’янам доведеться витрачати мінімум часу, здійснюючи всі дії в одному приміщенні.

«Центри обслуговування мешканців виправдали себе на всі сто відсотків. Про це свідчать результати соціологічних досліджень, які проводяться нами спільно з Інститутом міста. Зокрема, за результатами останнього дослідження, мешканці висловили пропозиції щодо розширення повноважень та послуг Центру, що повністю відповідає Концепції, яка сьогодні реалізується в міській раді Львова. Тепер, коли мешканці звикли не ходити по кабінетах, а отримувати послугу через Центри, ми працюємо над тим, щоб децентралізувати надання адміністративних послуг та надати можливість львів’янам звертатись до міської влади за місцем проживання», – наголошує керівник адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *