ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники ЛАЗу попросили Януковича збільшити держзамовлення

Львівський портал

|

Президент України Віктор Янукович побував на Львівському автобусному заводі та ознайомився з його виробництвом. Про це «Львівському порталу» повідомили у прес-службі ЛАЗу. 

Зокрема, В.Янукович обійшов все виробництво, оглянув продукцію (автобуси, які стояли на конвеєрах), що виготовляється на експорт та до Євро-2012, поспілкувався з працівниками заводу, поцікавився їхніми проблема та запитав, чи мають вони якісь питання до нього. Своєю чергою лазівці попросили у президента побільше державних замовлень, що дозволить в подальшому збільшити кількість робочих місць на підприємстві.  

Окрім того, президент оглянув на заводі виставку комплектуючих матеріалів українських виробників, які використовуються у виготовленні продукції ЛАЗу, і комплектуючі матеріали, що виготовляє сам завод. Також Янукович поспілкувався з керівниками компаній та заводів, які були представлені на цій виставці.

Після цього, президент ознайомився з новим спільним проектом Рено – ЛАЗ. Цей проект передбачає виготовлення автомобілів швидкої допомоги.  

Як розповів голова спостережної ради холдингу ЛАЗ Ігор Чуркін, ці «швидкі» є багатофункціональними, вони можуть використовуватись як реанімобілі. А ще вони оснащенні протипожежним спорядженням для рятування людей при автомобільних аваріях, тощо.

За словами І.Чуркіна, на ці «швидкі» дається гарантія на 5 років.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що місто потребує 30 таких «швидких».  

Останній проект, який оглянув Віктор Янукович, був медичний автобус ЛАЗу. Ці автобуси обладнані найсучаснішим медичним обладнанням для діагностики людей. Президенту сподобалися ці автобуси, він зазначив, що вони є добрими, адже можуть заїхати в будь-який населений пункт, навіть важкодоступний, і впродовж одного-двох днів провести діагностику усіх мешканців невеличкого населеного пункту.

«Треба робити так, щоб ми могли наблизити медицину до людей», – додав В.Янукович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *