ОСТАННІ НОВИНИ

На відкритті стадіону буде 20 тисяч жителів Львова та області

Львівський портал

|

На відкриття «Львів Арени» приїде 20 тисяч львів’ян та мешканців Львівської області. Решта гостей – запрошені представники влади та мешканці з інших областей. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив директор департаменту «Євро-2012» Олег Засадний.

Загалом стадіон розрахований на 34 тисячі місць.

Водночас, сьогодні під час прес-конференції Комітет опору диктатурі у Львівській області заявив, що влада звозить на відкриття стадіону близько 20 тисяч осіб із східних регіонів. За словами голови ЛКО УРП Володимира Будулича, звозять лояльних до влади людей: правоохоронців, працівників ДПА, бізнесменів-регіоналів та інших.

На запитання кореспондента “Львівського порталу” координатор Комітету опору диктатурі у Львові Андрій Мисик зауважив, що представники КОД мають інформацію з поінформованих джерел про те, що до Львова збираються завезти на відкриття жителів з інших областей, однак відмовився назвати це джерело.

Також він розповів, що буцім львівських бізнесменів змушували купувати квитки на відкриття стадіону.

“Один мій знайомий бізнесмен розповідав, що його викликали в одну дуже поважну структуру і запропонували купити 400 квитків на відкриття стадіону. А коли він вирішив, що таки купить ці квитки і роздасть їх знайомим та родичам, то в тій же поважній структурі бізнесмену пояснили, що квитків він не отримає, а тільки проспонсорує їх придбання”. – сказав Мисик.

 Мисик зазначив, що влада діє таким чином, тому що боїться жителів Львова. “Якби на відкриття могли потрапити львів`яни, то вони неодмінно висловили б своє ставлення до чинної влади” – зазначив він.

 Також, на думку Мисика,  свідченням страху влади перед жителями Львова стало й те, що на відкритті стадіону буде задіяно ледь не весь особовий склад львівської міліції, а на допомогу їм приїдуть правоохоронці з інших областей.

Нагадаємо, 29 жовтня у Львові відбудеться відкриття нового стадіону. Урочистості розпочнуться о 19:30.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *