ОСТАННІ НОВИНИ

Януковичу завтра у Львові покажуть червону картку

Львівський портал

|

Акція під назвою «Червона картка для Януковича» запланована на завтра представниками політичних партій, котрі входять до Комітету опору диктатурі. Про це представники комітету повідомили сьогодні під час прес-конференції.

Як зазначив координатор Львівського Комітету опору диктатурі Андрій Мисик, завтра до Львова має приїхати Президент України Віктор Янукович. Відтак, як зауважив А.Мисик, Комітет опору диктатурі планує провести низку акцій у тих місцях Львова, де має побувати президент України. Зокрема, на 11 год. ранку біля Львівського автобусного заводу (ЛАЗ), де за попередньою інформацією перебуватиме Янкович, низка депутатів в опозиції планує  провести зустрічі зі своїми виборцями.

«Ми хочемо запитати президента, чому не настало обіцяне покращення життя вже сьогодні? Чи може ми не знаємо, де саме воно настало?», – сказав А.Мисик.

Як повідомили «Львівському порталу» поінформовані джерела, на завтра справді планується приїзд В.Януковича до Львова, однак поки що офіційного підтвердження цього немає.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *