ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міської ради Львова перетворили сесію на цирк

Львівський портал

|

Сьогоднішнє сесійне засідання Львівської міської ради перетворилося на цирк. Як повідомляє кореспондент “Львівського порталу” із сесійної зали, саме так коментують перебіг сьогоднішнього засідання депутати, котрі не належать до фракції ВО “Свобода”. Зокрема, депутат Юрій Кужелюк у коментарі “Львівському порталу” зауважив, що львівський цирк згорів, тому депутати влаштували у міській раді його філію.

Суть конфлікту в тому, що представники більшості та міський голова так і не змогли дійти компромісу щодо формування порядку денного. Свободівці вимагали сьогодні ж розглянути питання про структуру міської ради або, принаймні назвати чітку дату засідання, на якому це питання розглянуть. Однак міський голова не пристав на цю пропозицію, зазначивши у перепалці, що він готовий розглядати питання про структуру, коли буде досягнуто компромісу щодо самої структури виконавчих органів.

Після словесних суперечок було вирішено голосувати за кожну пропозицію до порядку денного зокрема. На даний час до порядку денного потрапили тільки перші 9 питань, а за інші голосують не більше 12-13 депутатів. Загалом в проекті порядку денного 81 питання.

Серед питань, що пройшли свободівський фейс-контроль — подолання вето на 5 ухвал міської ради і зміни до бюджету міста.

На 48 питанні міський  голова покинув сесійний зал, засідання веде секретар міської ради Василь Павлюк. На прохання кореспондента “Львівського порталу” прокоментувати, що відбувається, Андрій Садовий сказав “Нічого, формуємо порядок денний”.

Натомість представники інших політичних сил у раді зазначають, що зараз у сесійному залі іде з`ясування стосунків між Садовим та “Свободою” – хто у хаті головніший.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *