ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий пророкує колапс теплопостачання у Львові

Львівський портал

|

До порядку денного включили питання про скасування двоставкового тарифу на теплопостачання у Львові, передає кореспондент “Львівського порталу” із сесійної зали.

Міський голова Андрій Садовий переконаний, що на Львів чекає колапс у теплопостачальній сфері, якщо депутати скасують двоставковий тариф. Про це він сказав на сесії, коли дане питання вносили в порядок денний за пропозицією секретаря ради Василя Павлюка.

«Я думаю, вам зрозуміло, якщо рішення виконкому скасують, то у Львові тариф буде “нуль”, ми не зможемо встановити жодного тарифу. Можливий повний колапс і повне розбалансування теплопостачальної системи міста”, – сказав він.

Гелена Пайонкевич коротко пояснила депутатам, чому не варто розглядати цю ухвалу взагалі і тим більше скасовувати двоставковий тариф на тепло. За її словами, рада не може скасовувати рішення виконкому, якщо в них не має прямих порушень Конституції і законів України. Наскільки відомо Пайонкевич, в проекті ухвали, яку зараз розгляне рада, таких посилань немає.

Крім того, Г.Пайонкевич зауважила, у повноваження виконкому не входить встановлення жодних тарифів, крім квартплати. За її словами, якщо скасують цей тариф, то в дію вступить тариф прийнятий рішенням виконком в 2005 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *