ОСТАННІ НОВИНИ

Львів досі «залитвинений»

Львівський портал

|

Львівськими дорогами досі неможливо проїхати. Затори, які утворилися ще вранці практично на усіх магістралях, що ведуть до центральної частини міста, досі є суттєвою перешкодою для проїзду автотранспорту. Як уже писав «Львівський портал», причиною корків у місті стало прибуття у Львів Голови Верховної Ради Володимира Литвина  і  спікера польського парламенту Ґжегожа Схетини.

Відтак уже впродовж кількох годин є доволі проблематичним виїхати із центру міста, також майже неможливим залишається пересування у районі аеропорту.

Як повідомив кореспондент «Львівського порталу», на дорогах, що ведуть до летовища не працює жоден світлофор. Працівники ДАІ, котрі мали б регулювати рух транспорту, не дають собі ради. Іноді, розуміючи свою безпорадність, вони й не намагаються активно впливати на процес, що діється на автодорогах. При цьому віддають перевагу лусканню зернят.

Чимало проблем створюють водії маршруток. Вони, користуючись безладом, здійснюють посадку-висадку пасажирів не лише в непризначених місцях, але й на другій смузі дороги.

Нагадаємо, сьогодні, 11 жовтня, відбувається офіційний візит до Львова Голови Верховної Ради України Володимира Литвина та маршалка польського Сейму Ґжегожа Схетини, котрі беруть участь в урочистій академії з нагоди 350-річчя Львівського національного університету імені Івана Франка і проведуть двосторонню зустріч.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *