ОСТАННІ НОВИНИ

Рудно тепер перетвориться на Грибовичі?

Львівський портал

|

ТОВ «АВЕ Львів» офіційно припинило вивіз сміття з селища Рудно. Про це «Львівському порталу» повідомило джерело у місцевий селищній раді.

Як стверджує джерело, Рудно мало підписані з «АВЕ Львів» договори про вивезення сміття, але через значну заборгованість селища підприємство відмовилося надавати ці послуги. Натомість підприємство запропонувало укладати індивідуальні договори з кожним будинком. За новим договором оплата послуг мала б відбуватися не з кожної особи, а від будинку в цілому. Відтак, «АВЕ Львів» пропонує поставити на подвір’ї господаря індивідуальні баки для сміття і очищати їх раз на два тижні за 10 гривень.

Однак, чи погодяться на нові умови люди, котрі по два тижні нагромаджуватимуть сміття на власному подвір’ї, наразі невідомо. «Значна кількість мешканців Рудно жодного разу не заплатила за вивіз сміття. При цьому серед боржників є далеко не бідні люди, що мешкають у великих особняках і мають по дві автівки», – зазначило джерело.

А наразі місцеві мешканці власними авто чи навіть маршрутками везуть непотріб до найближчих смітників у Львові. У більшості ж випадків сміття просто почали викидати на вулицях, у парках чи в лісі, які тільки нещодавно прибирали.

Довідка

Рудно – селище міського типу Львівської області, що відноситься до Залізничного району Львова. Центр селища Рудно розташований за 12,5 км на захід від центру Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *