ОСТАННІ НОВИНИ

Колеснiков не дасть образити мера Львова на 180 мільйонів

Львівський портал

|

Віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков заявив журналістам у Львові, що не дасть образити міського голову Андрія Садового. Як інформує кореспондент Львівського порталу, йшлося про виділення коштів, які місто на власний ризик почало цього року. Відповідаючи на запитання журналістів, чи будуть повернуті Львову 250 млн. грн.. Колесніков зауважив, що місту ніхто нічого не винен, тому що Андрій Cадовий на власний ризик і розсуд почав ремонт доріг авансовим методом.

«Ми виділимо 180 млн. грн. у вересні на погашення цієї заборгованості. А 70 млн. грн. ще знайдемо. Але підкреслюю, що Андрій Іванович взяв на себе сміливість і почав будувати дороги авансовим методом. Та ми не дамо образити мера Львова, адже він не собі на дачу дорогу будує. Правда?», – сказав Колесніков.

Щодо будівництва стадіону віце-прем’єр зазначив, що графік закінчення робіт доволі жорсткий, але вже зараз зрозуміло як стадіон будуть відкривати 29 жовтня. На думку Колеснікова, це один із найсучасніших стадіонів у Європі і львів’янам не буде соромно приймати у себе навіть таких грандів як «Манчестер Юнайтед» і «Барселона».

Як повідомлялося раніше, на відкриття стадіону у Львові очікується приїзд президента України. Новий стадіон вміщатиме 33 тисячі глядачів. Його вартість перевищила два мільярди гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *