ОСТАННІ НОВИНИ

На Пагорбі Слави свободівці «захищатимуть» рішення суду

Львівський портал

|

Представники ВО «Свобода» прийшли на Пагорб Слави, аби проконтролювати рішення суду. Про це журналістам заявив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді  Руслан Кошулинський, передає кореспондент «Львівського порталу».

За словами Р. Кошулинського, депутати від ВО «Свобода» не прийшли на Пагорб Слави влаштовувати якісь політичні акції, тому що сьогодні є День жалоби. На запитання як вони будуть діяти, коли приходитимуть люди для покладання квітів на могили, Руслан Кошулинський сказав, що ніхто жодним чином протидіяти їм не буде, тому що у цей день треба вшанувати пам`ять усіх полеглих у війні.

Водночас він підкреслив, що «свободівці» прийшли на Пагорб Слави, щоби проконтролювати, як правоохоронці будуть виконувати рішення суду. За його словами, якщо будуть якісь правопорушення, то вони інформуватимуть про це міліцію, а якщо міліція не зреагує, то реагуватимуть самі.

Нагадаємо, учора Львівський окружний адміністративний суд ухвалив рішення заборонити проведення масових заходів у місті 22 червня. Про це повідомила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич.

«Суд задовільнив позов міської ради і заборонив проводити у Львові 22 червня заходи, звісно, окрім тих, які передбачено розпорядженням міського голови та голови обласної державної адміністрації», – повідомила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.

«Третьою стороною на боці позивача виступило ЛМУ ГУ МВС», – додала представник від міської ради Юлія Савка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *