ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час телевиступу Януковича була бійка

Львівський портал

|

У Львові, на площі перед Оперним театром, де встановлено екран для прямої трансляції розмови президента Віктора Януковича із громадянами країни, розпочалася бійка. Прихильники ВО «Свобода» до річниці інавгурації президента Віктора Януковича проводили флеш-мобу «Рік у ярмі». Жінку та чоловіка в українських строях, впрягли у символічне ярмо. Їх поганяли батогами двоє чоловіків із масками Януковича та Тігіпка. 

Однак «виставу» перервали охоронці громадського порядку, котрі були одягнені у цивільне. Кілька чоловіків підійшли до групи учасників флеш-мобу й намагалися їх витіснити за межі площі. Охоронці своїми тілами відтісняли «свободівців» таким чином, аби ті не потрапили у камери й не були показані у прямому ефірі. Час від часу з натовпу, який прийшов подивитися на спілкування, звучать вигуки «провокатор».

Після кількох спроб відтіснити учасників флеш-мобу з площі, одного із них охоронці в цивільному вирішили усунути дещо жорсткіше. Йому скрутили руки й силоміць потягли геть. За чоловіка вступилися громадяни, що спостерігали за дійством, а також депутати від ВО «Свобода». На прохання представитися і пред’явити посвідчення, охоронці, що викручували руки чоловікові, не відгукнулися. Яку структуру вони представляють залишилося невідомо. Чоловіка відтягнули за Оперний театр, у той час зав’язалася бійка між іншими охоронцями та людьми, що зібралися на площі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *