ОСТАННІ НОВИНИ

Година паркування автівки у центрі Львова коштуватиме чотири гривні

Львівський портал

|

Депутати міськради визначилися скільки брати коштів за паркування транспорту. Як повідомляє кореспондент “Львівського порталу” із сесійної зали, в історичному центрі Львова година паркування автівки тепер коштуватиме чотири гривні. Йдеться про територію, що увійшла до списку об`єктів історичної спадщини ЮНЕСКО. Деінде у Львові година паркування коштуватиме не більше двох гривень за годину.

Також ухвалою передбачено пільги для жителів історичного центру — вони платитимуть в робочий час за годину одну гривню, а у вихідні, святкові дні та нічний час свої авто жителі центру зможуть паркувати безкоштовно.

За словами директора департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірини Кулинич, планові надходження від паркування передбачається в розмірі 8,2 млн гривень на цей рік. За ухвалу проголосували 50 депутатів.

Згідно з офіційними даними, до цього часу паркування у Львові коштувало гривню на годину, одна насправді паркувальники брали з автомобілістів по три гривні.

Наприкінці минулого року міська рада не погодила проект ухвали, згідно з яким година паркування у центрі Львова мала коштувати 4 або 10 гривень, а поза межами центру — дві гривні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *