ОСТАННІ НОВИНИ

На Різдво у Шевченківському гаю відбудеться «Спалах Різдвяної звізди»

Львівський портал

|

Музей народної архітектури та побуту запрошує гостей та мешканців міста на Різдво. Тут 7 січня пройде фестиваль «Спалах Різдвяної звізди». Як інформує прес-служба Львівської міської ради, святкування розпочнуться о 14:00 год.  

Розпочнеться свято із програми «У родинному колі» на галявині біля церкви із села Кривка. Під час свята будуть виступи вертепів, колядування творчих колективів міста, представлення Різдвяних звізд, зимові ігри та конкурси, урочисте нагородження учасників фестивалю та українські забави.

«Окрім того, для дітей і для дорослих діятимуть зимові атракціони – гірка для катання на санчатах та ковзанка. А також на усіх відвідувачів чекає екскурсія Музеєм на справжнісіньких санях», – розповіла організатор свята Надія Дзвоник.

Як зазначила Надія Дзвоник, господар та господиня частуватимуть гостей свята смачними пампухами та узваром.

Фестиваль «Спалах Різдвяної звізди» продовжиться 8 січня «Святковою ходою звіздарів» центральними вулицями Львова, яка розпочнеться о 14:00 год. На сцені біля Оперного театру колядуватимуть фольклорні колективи міста, естрадні виконавці, виступатимуть вертепи, відбудеться вікторина, презентація методичного посібника з виготовлення Різдвяних звізд Надсяння, презентація звізд від майстрів та нагородження звіздарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *