ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міська ТВК з другої спроби прийняла списки «Батьківщини» за підписами одразу двох голів

Львівський портал

|

Львівська міська територіальна виборча комісія сьогодні прийняла списки кандидатів у депутати до Львівської міської ради від партії ВО «Батьківщина». Про це «Львівському порталу» повідомили у Львівській міській ТВК.

Як повідомили у міській ТВК, рішення про реєстрацію списків «Батьківщини» буде виноситися у неділю о 10 годині ранку на черговому засіданні комісії. У той же час у ТВК зазначили, що це уже друга спроба подачі документів від «Батьківщини», проте першого разу документи не прийняли.

«Ті документи, які подавали першого разу не прийняли, у зв’язку з тим, що документи були підписані керівником партії, який не є зареєстрований керівником партії в міському управлінні юстиції», – повідомив у коментарі «Львівському порталу» заступник голови Львівської міської ТВК Богдан Хапко.

З другої спроби «Батьківщина» документи переоформила, і їх таки прийняли. Як повідомили у міській ТВК представники партії, які якраз завершили подачу документів, списки «Батьківщини» подано за підписами Андрія Дзюбана та Івана Деньковича.

«Вони переробили документи і подали їх, документи в порядку. Кінцеве рішення буде прийматися на черговому засіданні. В управлінні юстиції зареєстрована одна «Батьківщина»,  – наголосила член міської ТВК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *