ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий ігнорує питання витрат на виробництво тепла

Львівський портал

|

До порядку денного сесії Львівської міської ради на 12 серпня з невідомих причин не включено питання про зменшення витрат на виробництво тепла. Про це «Львівському порталу» повідомив депутат ЛМР від фракції партії «Реформи і Порядок» Сергій Смірнов.

Формуючи порядок денний засідання міськради, міський голова з невідомих причин не включив питання про інформацію щодо аналізу зменшення витрат на виробництво тепла, які дозволять не піднімати тарифи в місті Львові, заявляє депутат. Також, за його твердженням, немає даних про конкретні заходи, які здійснюються міською владою щодо запровадження альтернативних джерел енергії.

Як стверджує депутат, завдяки  проведеним в попередні роки заходам з реконструкції котелень та ізоляції теплових магістралей, вдалося суттєво зменшити витрати на виробництво тепла та добитися зменшення тепловтрат при передачі гарячої води до споживачів. Проте загального розрахунку, який дозволив би не піднімати тариф при подорожчанні газу, так і не зроблено.

«На минулому засіданні Андрій Садовий в розмові погодився з моїм зверненням з цього приводу і підтримав позицію, що львів’яни мусять знати, що робить міська влада для унезалежнення міста від підвищення цін на газ. Тим паче, що ми вже кілька років добиваємося впровадження альтернативних джерел енергії в місті – котелень на деревині, використання вугілля, впровадження системи теплових насосів та сонячної енергії. Вдалося навіть закласти кошти в бюджет і передбачити, що кредити, які бере місто, повинні першочергово враховувати саме цей напрямок, але, на жаль, не бачимо втілення цього в життя», – констатував Сергій Смірнов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *