ОСТАННІ НОВИНИ

Справа про підпал двох автівок депутата Львівської міськради зависла у повітрі

Львівський портал

|

Досі невідомо, хто підпалив у листопаді минулого 2009 року автівки, що належали депутату Львівської міської ради Івану Василишину. Адже відкрита за даним фактом кримінальна справа ні на крок не просувається уперед, вона просто зависла у повітрі. Про це сьогодні у коментарі «Львівському порталу» розповів сам Іван Василишин.

«З самого початку працівники міліції робили все, щоби цей злочин не розкрити. Бо, у той день, коли автівки підпалили, було визнано що це злочин і вони зобов’язані були порушити кримінальну справу по даному факту. Але вони цього не зробили. Більше того, навіть ніхто не займався розслідуванням підпалу. Я навіть подавав запит про звільнення начальника Франківського райвідділку міліції», – розповів депутат міськради.

«Жодних оперативно-пошукових дій також не було здійснено, документи просто протримали, а потім винесли постанову про відмову у порушені кримінальної справи. Після чого Садовий повідомив журналістам, що є така відмова, що мені ніхто нічого не підпалював і що ніякого злочину не було», – додав І.Василишин.

Але, за словами І.Василишина, все ж через місяць-півтора прокуратура скасувала постанову про цю відмову і порушила кримінальну справу. Однак, ця справа досі ні на крок не просунулася уперед, вона просто зависла у повітрі. «Справа в тому, що за півтора місяця вже не можна провести моніторингу до прикладу розмов по мобільному, щоби вийти на замовника або виконавця. Іншими словами час для розслідувань уже пройдений, пропущений. Відтак справа зависла у повітрі», – сказав він.

Нагадаємо, у листопаді 2009 року вночі згоріли автомобілі, що належали депутату Івану Василишину та його дружині.

І.Василишин переконаний, що у підпалі двох його автомобілів задіяний міський голова Андрій Садовий та його команда.

Депутат заявив, що пожежа є помстою за його позицію. Мова йде про продаж цілісного майнового комплексу «Готель «Львів». Прокуратура міста порушила кілька кримінальних справ щодо приватизації готелю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *