ОСТАННІ НОВИНИ

Влада поспішає провести місцеві вибори, бо на весну рейтинги впадуть - Олійник

Львівський портал

|

Чинна  влада хоче провести місцеві вибори у жовтні цього року, бо на весну її рейтинги різко впадуть. Про це у коментарі «Львівському порталу» повідомив депутат Львівської облариди від фракції «Наша Україна» Петро Олійник.

«Чинна влада хоче провести місцеві вибори у жовтні, бо на весну рейтинг буде нульовий. Ніяких реформ немає, тому треба вибори проводити швидко, за змішаною системою і за допомогою мажоритарників, яких висунуть під різними прапорами, зібрати більшість, тушками, як це відбулося у Верховній Раді» – наголосив П.Олійник.

За словами П.Олійника, в такий спосіб чинна влада здобуде певне число голосів у Львівській області, відтак вона матиме якісь важелі впливу у депутатському корпусі.

Упродовж останніх тижні чільні представники Партії регіонів, включно з Президентом України Віктором Януковичем заявляли про те, що до кінця цієї парламентської сесії Верховна Рада призначить дату місцевих виборів на 31 жовтня 2010 року. Крім того, Конституційний Суд постановив, що проведення виборів до місцевих рад навесні наступного року є неконституційним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *