ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко просить львів’ян поцікавитися літаками і вареничними Тимошенко

Львівський портал

|

Президент України Віктор Ющенко під час зустрічі з жителями Червонограда запропонував запитати у прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, яка сьогодні теж перебуває на Львівщині, чому вона не користується державними літаками, і хто оплачує той літак, на якому вона прилітає
Також він попросив людей поцікавитися у прем’єра, на що вона живе і хто в її родині працює та заробляє.
«Кажуть про якусь там вареничну як родинний бізнес Тимошенко, але назву її чомусь прем’єр забула. Я допускаю що вона могла забути назву фірми, яка заробляє для неї гроші, тому що це напевно не єдина така фірма», – зауважив В.Ющенко
Водночас він сказав, що справа не тільки в тому як живе прем’єр-міністр, а в тому чи ця фірма платить податки, чи вона часом не отримує державні замовлення і чи Тимошенко часом не «кришує» цю фірму.
«Якщо ти претендуєш на публічну особу, то зніми хоча б верхній одяг і покажи як ти живеш і як заробляєш. А якщо я бачу лише прочерки в декларації, то напевно така ж політика буде і до понад 70 тисяч суб’єктів підприємницької діяльності в країні».
Як передає кореспондент «Львівського порталу», будинок культури Червонограда, де виступає Президент, заповнений вщерть, а ще кілька сотень людей, що не змогли потрапити всередину, слухають виступ В.Ющенка з динаміків на площі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *