ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук радить Садовому розказати, чому Львів не може приймати Євро-2012

Львівський портал

|

Народний депутат України Петро Писарчук радить міському голові Львова Андрієві Садовому вийти до людей і чесно їм пояснити, що міській владі не під силу провести Євро-2012. Про це Петро Писарчук заявив у коментарі «Львівському порталу».

«Людей ніхто не питає, людей зробили заручниками ідеї-фікс. Ставити на коліна усю господарку Львова заради двох матчів і будувати стадіон за міські кошти? У світі стадіони будують футбольні клуби, а не міські ради. Міська рада хоче займатися футболом замість того, щоб ремонтувати дороги та займатися комунальною господаркою», – наголосив Петро Писарчук.

На його переконання, чесна влада мала б перш за все запитати думку людей щодо доцільності будівництва стадіону за 600 мільйонів гривень за кошти з міського бюджету.

«Можна мати амбіції, але треба мати амуніцію. Не під силу міській владі це зробити. Гроші з міського бюджету треба скеровувати на лікарні, школи, дороги, транспортні розв’язки. Я думаю, що якби це все мешканцям розказали, то вони би зрозуміли, що міській владі не під силу провести Євро-2012», – впевнений Петро Писарчук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *