ОСТАННІ НОВИНИ

Гарячої води львів`янам чекати не варто - попередження від депутатів

Львівський портал

|

Немає жодних гарантій, що гаряча вода з`явиться у помешканнях Львова вже з середини червня. На запити стосовно відсутності гарячої води в будинках  керівництво теплоенерго не поспішає давати відповідь. Відтак, депутати від фракції ПРП сьогодні зроблять об`їзд всіх аварійних об`єктів, щоби подивитись на хід відновлювальних робіт. Про це «Львівському порталу» повідомив депутат Львівської міськради від фракції ПРП Сергій Смірнов.

«Якщо це правда, що керівництва теплоенерго зараз нема в місті і на мої запити ніхто не відповідає, то ми не маємо жодних практичних підтверджень намірам відновити гаряче водопостачання з середини червня. Якщо залишити ситуацію такою як вона є, то цілком може повторитися доля попередньої обіцянки тепловиків – включити людям гарячу воду з початку червня. Ми з депутатами нашої фракції сьогодні виїдемо на всі критичні об`єкти, щоб на власні очі побачити хід відновлювальних робіт і технічну готовність систем. Гаряча вода повинна з`явитись у квартирах людей», – зазначив Сергій Смірнов.

Депутат також висловив подив, яким чином минулоріч ціле літо ремонтували труби, що цього року аварій сталося ще більше.  Нагадаємо, ще на початку минулого тижня Сергій Смірнов звернувся із запитом до керівництва «Львівтеплоенерго», в котрому просив надати перелік проблем, які не дозволяють в повній мірі відновити гаряче водопостачання, а також шляхи і терміни їх вирішення.

«Станом на 1 червня гаряче водопостачання не відновлено у всіх помешкання. Очевидно причиною цього стали проблеми з системами, що не пройшли випробування. В зв`язку з цим прошу надати інформацію про підсумки проведених гідравлічних випробувань; інформацію про терміни включення гарячої води в будинки, де вона зараз відсутня (по будинках чи кварталах); в оперативному порядку розповсюдити інформацію про причини відсутності гарячої води та дату відновлення її постачання в кожному під`їзді будинків, в яких гаряче водопостачання відсутнє», – йдеться у депутатському запиті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *