ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук не зрікається Партії регіонів

Львівський портал

|

Доля заяви народного депутата України Петра Писарчука про складення повноважень голови Львівської обласної організації Партії регіонів наразі є не вирішеною. Причина цього – складна ситуація в державі. Про це Петро Писарчук повідомив у коментарі «Львівському порталу».

«На фоні сьогоднішніх політичних подій і гострої ситуації Януковичу не до моїх заяв про складення повноважень голови Львівської обласної організації Партії регіонів. І я це розумію. Нехай розберуться з тією ситуацією, яка в державі, а потім будемо повертатися до моєї заяви», – сказав Петро Писарчук.

Що ж стосується свого наступника на посаді голови ЛОО Партії регіонів, то Петро Писарчук наголосив, що його обиратимуть під час конференції.

«Є маса спекуляцій щодо того, що Писарчук нібито зрікається Партії регіонів. Але я ще раз хочу наголосити, що з Партією регіонів я був у дуже важкі часи – у 2004 році – тоді я попав у розряд ворогів українського народу. Тому зараз казати, що я зрікаюся Партії регіонів – це неправда, адже я її не зрікся тоді, коли була загроза мені, моїй сім`ї, моєму бізнесу», – наголосив Петро Писарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *