ОСТАННІ НОВИНИ

Факультет журналістики ЛНУ влаштував «Танці з викладачами»

Львівський портал

|

Шоу «Танці з викладачами»  відбулося учора на факультеті журналістики ЛНУ імені Івана Франка. «Проявити свій талант мали нагоду  6 пар-конкурсантів , які протягом місяця мали виснажливі тренування під суворим керівництвом хореографа Ростислава Довганського»,- розповіла «Львівському порталу» організатор свята Оксана Сахаревич.

Глядачі протягом вечора насолоджувалися такими різновидами танцю як «гарячий» танго, «танець кокеток» – «ча-ча-ча», класичний вальс,  енергійний джайв, шалена румба і віденський вальс.

У другій частині програми на  гостей і учасників конкурсу чекав сюрприз. Адже конкурсантам довелося танцювати експромтом під різні мелодії: від r`n`b до попсових  американських повільних танців і українських запальних народних, під час яких один із учасників поєднав ритми гопака і брейк-дансу.

Зважаючи на високу старанність конкурсантів, вердикт суддів виявився одноголосним. Перемогу здобула пара під № 5. А саме –  33-річний викладач кафедри зарубіжної преси та інформації Ігор Полянський та студентка 2-курсу Юлія Неділько. Переможниця у свою чергу заявила, що «Танці з викладачами»-це лише початок творчої кар`єри, адже танці – це її життя, відчуття гармонії, легкості і блаженства…»

Однак без нагород в той вечір не залишилися жодна пара. Усіх учасників нагороджували своєрідними титулами. Серед них: «Пара пристрасть», «Пара оригінальність», «Пара ніжність», «Пара енергійність», «Пара еластичність», «Пара граціозність». У номінації «Пара глядацьких симпатій» публіка проголосувала за конкурсантів під № 6: викладач кафедри мови ЗМІ Анна-Марія Волосацька і 2-віце-містер факультету Тарас Ярошевич.        

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *