ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради підозрюють начальника управління культури ЛМР у розтраті бюджетних коштів

Львівський портал

|

Депутат Львівської міської ради Наталія Усач звернулась сьогодні з депутатським запитом до мера Андрія Садового із проханням вжити заходи дисциплінарного характеру до начальника управління культури та туризму ЛМР Андрія Сидора, оскільки, на її думку, цей чиновник порушує положення ухвали про бюджет. Про це із зали засідань передає кореспондент «Львівського порталу».

За її словами, відповідно до ухвали про бюджет 2009 року, заходи , що проводяться у Львові мали бути затверджені до 1 березня 2009 року на профільних депутатських комісіях. Проте, заходи з туризму та промоції міста досі не затверджені. Відтак постійна комісія культури застерігає, що заходи , які відбуваються у галузі туризму і промоції, зокрема, участь А. Сидора у туристичних виставках у Берліні та Москві за бюджетні кошти, комісією не погоджені. «А отже їх фінансування з міського бюджету – незаконне», – заявляє Н. Усач.

Окрім цього, із запитом до мера Львова щодо діяльності А. Сидора звернулась ще одна депутат та член постійної комісії культури Роксоляна Лемик. Вона також наголосила, що А. Сидор не дотримується ухвали про бюджет і попросила А. Садового вжити заходів щодо начальника управління культури та туризму ЛМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *