ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук допоміг львівському тубдиспансеру купити ефективну лікуючу мікстуру для дітей

Львівський портал

|

У дитяче відділення львівського туберкульозного диспансеру закупили «Мікстуру синього йоду», яка дуже позитивна для профілактики та ефективно піднімає імунітет у хворих. Лише три краплі лікувальної мікстури допомагають призупинити ріст штаму мікобактерій в лабораторних умовах. Про це «Львівському порталу» повідомила заступник голови львівської обласної громадської організації «Рада з питань захисту здоровя дитини» Наталя Закордонець.

«Ми вже давно працюємо над програмами захисту здоровя дитини. Зараз ми вирішили долучитися до місячника по боротьбі з туберкульозом, який проходить в Україні. Знаючи по статтям медиків тубдиспансера та працівників кафедри туберкульозу, в Україні, зокрема в Луганську, виробляється «Мікстура синього йоду», яка допомагає  діткам швидше виходити з того стану, в якому вони перебувають», – сказала п. Наталя.

Для дитячого туберкульозного відділення закупили 50 упаковок мікстури. Приймається мікстура крапильно (по 3-4 краплі), а в одній упаковці – 1 тис. крапель. Тому ліків для дітей вистачить на тривалий час. Придбати «Мікстуру синього йоду», громадська організація змогла за фінансування народного депутата України Петра Писарчука. Коштує препарат від 98 до 104 грн. за упаковку. Загалом на все витратили понад 4 тис. грн.  

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *