ОСТАННІ НОВИНИ

У Ратуші вирішили позбутись від шести заступників голів райадміністрацій

Львівський портал

|

Під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету Львівської міськради мали бути скорочені посади заступників голів районних адміністрацій. У порядок денний виконкому це питання внесли серед додаткових під скромною назвою «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 27 лютого 2009 р». Звільненню підлягали шестеро осіб, по одному заступнику з гуманітарних питань із кожної райадміністрації. Утім наразі чиновники залишилися працювати на своїх посадах, чи надовго – невідомо.

На прохання депутата Львівської міськради Володимира Гірняка, розгляд питання, наслідком якого стане скорочення людей, перенесли.

«З подібними рішеннями про скорочення не варто поспішати. Наступним кроком може стати взагалі ліквідація районних адміністрацій. Централізація, яка є на сьогодні в місті, ні до чого хорошого не призводить. Навпаки, нам потрібно проводити процес децентралізації і більше повноважень надавати райадміністрацям, бо вони є  ближчі до людей», – зазначив у коментарі «Львівському порталу» В.Гірняк.

Окрім того, на сесійному засіданні міськради, на початку квітня планують розглянути питання щодо структури виконавчих органів ЛМР. «У мене виникли сумніви стосовно доцільності прийняття цього рішення, адже до 1 квітня чиновники мають подати на розгляд сесії структуру виконавчих органів міськради. Зокрема, депутати мають обговорити і питання щодо функцій рай адміністрацій. Приємно, що члени виконкому дослухалися до прохання і питання перенесли, а далі будемо дебатувати і слідкувати за цим питанням», – додав депутат.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *