ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прекрасне місто, але зі стадіоном буде ще ліпшим – Д. Тейлор

Львівський портал

|

Генсекретар УЄФА Девід Тейлор сьогодні заявив, що ключовим питанням для Львова залишається будівництво стадіону, передає кореспондент «Львівського порталу».

«Львів – прекрасне місто з величезним туристичним потенціалом, але зі стадіоном воно стане ще ліпшим, він є фундаментальною передумовою для проведення матчів з футболу під час Євро-2012», – сказав він.

За словами генсека УЄФА, під час візиту в Україну члени делегації побачили, що, незважаючи на світову фінансову кризу, в Україні тривають всі необхідні роботи, є прогрес у будівництві потрібних об’єктів, що вселяє оптимізм на майбутнє. Він відмовився також порівнювати рівень підготовки українських міст до Євро, лише зазначив, що це буде дуже делікатною і нелегкою справою.

Зі свого боку віце-прем’єр-міністр Іван Васюник зазначив, що це була перша комплексна інспекція українських міст з боку УЄФА, і для української сторони було дуже важливо побачити ситуацію очима представників УЄФА.

Він також сказав, що після отримання офіційних викликів цієї перевірки Україна зможе відкоригувати підготовку до Євро: зокрема, спершу до 8 травня, коли остаточно визначать чотири основні міста, що прийматимуть чемпіонат, і вже після цього подальшу підготовку до ЧЄ.

Після цього Д. Телор та члени делегації відлетіли до Кракова, де інспектуватимуть Польщу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *