ОСТАННІ НОВИНИ

Уже всі жителі з постраждалого від вибуху будинку в Дрогобичі повернулися у свої помешкання

Львівський портал

|

Жителі під’їзду житлового будинку в Дрогобичі, пошкодженого вибухом у вересні минулого року, повернулися у свої помешкання. Як розповів журналістам заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Федак, заселення відбулося наприкінці минулого тижня.

На ремонтні роботи понівеченої будівлі витрачено з обласного бюджету 1млн 200 тис. грн, з міського бюджету Дрогобича – 460 тис. грн. Також допоміг постраждалим від аварії уродженець Дрогобича російський бізнесмен Віктор Вексельберг. Він переказав на ці потреби 2 млн рублів.

Як розказав Тарас Федак, за ці кошти було укріплено торцеву стіну, покладено перекриття між 7 і 8 поверхами, які були зруйновані вибухом, встановлено вікна і двері, підлоги, побілено, а також встановлено новий ліфт у під’їзді.

Нагадаємо, вибух у житловому будинку, внаслідок якого одна особа загинула та 7 зазнали травм, пролунав 23 вересня минулого року.

Одразу після аварії з пошкодженого будинку було відселено 54 сім’ї. Незабаром 27 з них повернулися у свої помешкання, а ще 27 з найбільш постраждалого крила  лише наприкінці минулого тижня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *