ОСТАННІ НОВИНИ

Увечері молодь організує піший похід Львовом на підтримку Грузії

|

Близько 200 людей, сьогодні о 18.00, вирушать у піший похід від Марсового поля до пам’ятника Тарасу Шевченку в знак підтримки мирного населення Грузії, повідомляють організатори акції.

Метою заходу є висловлення заклику до безкровного врегулювання російсько-грузинського конфлікту.

Як повідомили організатори «Львівському порталу», піший похід розпочнеться з Марсового поля, де спочатку відбудеться молебень за загиблими в конфлікті. Опісля чого вони вирушать по вул. Мечнікова до генконсульства Російської федерації, де учасники організують флеш-моб. Далі рушать через вул. Князя Романа, Руську на площу Ринок до міської ради, там вони планують взятися за руки та створити знак миру. Також біля міськради стоятиме скринька, де самі учасники та жителі Львова можуть вкинути написані власноруч заяви на підтримку мирного населення Грузії. Після чого учасники пройдуть через вул. Кафедральну, просп. Шевченка до пам’ятника Тарасу Шевченку, де піший похід завершиться запаленням свічок у знак скорботи за загиблими під час кавказького конфлікту.

За словами організаторів, участь у поході візьмуть Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація регіональних ініціатив», Спілка ініціативної молоді та «Молода ПОРА», а також до акції можуть долучитися всі небайдужі. Цією акцією вони закликають не спекулювати на трагедії мільйонів мирних людей.

Також організатори зауважили, що все це дійство відбуватиметься без усілякої символіки, тобто не будуть використовуватися жодні партійні чи організаційні символіки, знаки тощо. Єдині допустимі символіки заходу – національні прапори Грузії та України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *