ОСТАННІ НОВИНИ

Держгірпромнагляд не дав дозволу на роботу двох штреків на шахті «Степовій»

|

Територіальне управління Держгірпромнагляду по Львівській області заборонило ще з 11 липня та 16 липня 2008 року, відповідно, проведення 120-го та 119-го конвеєрних штреків на відокремленому підприємстві “Шахта “Степова” державного підприємства “Львіввугілля” через перевищення допустимого вмісту метану в зазначених виробках.

Оскільки ліквідувати понаднормовий вміст метану в цих виробках відповідні служби шахти не спромоглися, роботи з проведення гірничих виробок станом на 08.08.08 р. не відновлено. Простій проведення 119 і 120 конвеєрних штреків становить, відповідно, 23 доби і 28 діб.

Територіальне управління Держгірпромнагляду по Львівській області вкотре офіційно застерігає щодо неприпустимості ведення робіт в умовах загрози здоров’ю і життю шахтарів і офіційно нагадує керівництву і відокремленого підприємства “Шахта “Степова”, і державного підприємства “Львіввугілля” про необхідність безумовного дотримання чинного законодавства з промислової безпеки і охорони праці.

Про це «Львівському порталу» повідомив прес-секретар територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області Микола Гуцуляк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *