ОСТАННІ НОВИНИ

Левандівський міст ніхто не ремонтуватиме?

|

Депутати Львівської міської ради відмовилися прийняти на баланс Залізничної районної адміністрації шляхопровід (міст) на вулиці Левандівській, 3. Лише 30 міських обранців підтримали відповідний проект ухвали. Про це повідомив кореспондент «Львівського порталу» із зали засідань ЛМР.

Відтак, як зазначив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак, Левандівський міст наразі не має господаря, тож місто не може отримати кошти на його ремонт. Сергій Бабак також зазначив, що йому невідомі причини, чому депутати не підтримали проект ухвали про прийняття моста на баланс міста.

«Левандівський міст потребує негайного ремонту, згідно з попередніми висновками, міст аварійний, для його ремонту необхідно кілька мільйонів гривень. Щоб «ми» могли терміново відремонтувати міст, необхідно, аби місто взяло його на баланс», – пояснив С. Бабак.

Натомість депутати ЛМР стверджують, що вони не підтримали цей проект ухвали, оскільки питання погано опрацьоване. Проте депутати погодилися на пропозицію міського голови Андрія Садового повторно розглянути питання аварійного моста наприкінці сесії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *