ОСТАННІ НОВИНИ

Приватизацію «Полімінералу» перенесли на наступний рік?

|

Регіональне відділення Фонду державного майна в Львівській області скасувало конкурс з продажу Державного гірничо-хімічного підприємства «Полімінерал» (Стебник, Львівська область). Про це йдеться в повідомленні прес-служби ФДМ.

Зокрема, львівське відділення ФДМ своїм наказом №1127 від 31 жовтня скасувало конкурс з продажу «Полімінералу».

Керівник львівського відділення ФДМ Наталія Горлач уточнила, що рішення про відміну приватизації «Полімінералу» ухвалене у зв’язку з тим, що за розпорядженням Кабінету Міністрів підприємство планувалося приватизувати як цілісний майновий комплекс.

Під час підготовки до приватизації Міністерство промислової політики запропонувало виділити з цілісного комплексу копальню №1 з інфраструктурою, створити на її основі підприємство і приватизувати.

«Оскільки у розпорядженні (з приватизації «Полімінералу») Кабміну був цілісний майновий комплекс, і такі роботи проводяться до початку приватизації, регіональне відділення ФДМ у Львівській області внесло свою пропозицію здійснити Мінпромполітики це виділення (копальні № 1 з інфраструктурою для його подальшої приватизації)», – сказала вона.

За припущенням Н.Горлач, приватизація «Полімінералу» у зв’язку з проведенням цих робіт буде перенесена на 2008 рік, передає proUA.

Раніше Львівське відділення ФДМ ініціювало приватизацію «Полімінералу».

Підприємство займає монопольне становище на ринку видобутку мінеральної сировини для хімічної промисловості (каїніту), а також спеціалізується на виробництві калійних мінеральних добрив і дорожньої технічної солі.

Вартість основних фондів становить 94,736 млн. гривень.

Підприємство в управлінні Міністерства промислової політики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *