ОСТАННІ НОВИНИ

На реконструкцію теплових мереж у Шевченківському районі надано понад півмільйона

|

Для реконструкції систем теплозабезпечення у Шевченківському районі з міського бюджету надано 539 тисяч гривень. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Богдан Кіт, реконструкція теплових мереж у районі вулиць Варшавської, Випасової, Липинського, Інструментальної з підключенням до ТЦ «Північна» дозволить зменшити споживання енергоресурсів на опалення і гаряче водопостачання житлового і промислово-індустріального фонду Львова ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Для приєднання споживачів чотирьох районних котелень Шевченківського району до ТЦ «Північна» необхідно прокласти 3,3 км теплової мережі. Завдяки цьому зменшиться споживання електроенергії за рахунок виведення в резерв чотирьох районних котелень, зменшаться витрати на воду, оскільки підживлення системи трубопроводів ТЦ «Північна» здійснюється від власного водосховища. Також зменшаться витрати палива», – зазначив Б. Кіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *