ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради змінили регламент роботи

|

Депутати обласної ради внесли на сьогоднішньому сесійному засіданні низку змін до регламенту роботи сесії облради. За зміни до цього документа проголосували 76 депутатів.

Зокрема, як передає кореспондент «Львівського порталу», відтепер сесію Львівської обласної ради скликатимуть не рідше одного разу на місяць. Зазвичай сесію скликатимуть у вівторок і триватиме вона один день.

Крім того, депутати затвердили зміни до статі 60 та внесли відповідні доповнення. За новою редакцією, розгляд одного питання порядку денного та відкладення його на інший день не може перериватися іншими питаннями. В іншому випадку, питання розглядатимуть з початку.

Також, певне питання, щодо якого не було ухвалено рішення, можна буде повернути на розгляд, якщо таке рішення підтримає одна третина депутатів від загального складу ради.

За змінами до Регламенту ЛОР V скликання, сесія може бути продовжена понад визначений робочий час після ухвалення процедурного рішення. До цього оголошення про перерву в роботі сесії робив головуючий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *