ОСТАННІ НОВИНИ

Шеф-редактор «Львівських оголошень» потрапив в автокатастрофу в Єгипті

|

Шеф-редактор приватного підприємства «РА «Львівські оголошення», яке випускає кілька рекламних видань у Львові, Андрій Білоніжко разом зі сім’єю потрапив в автокатастрофу в Єгипті. Про це потерпілий повідомив «Львівському порталу» телефоном з лікарні у Шарм Ель Шейху.

Андрій Білоніжко перебував у туристичній поїздці в Єгипті у складі групи журналістів та редакторів рекламно-інформаційних видань України. Разом з ним до Єгипту поїхали його мати, дружина та двоє дітей – син та дочка.

Аварія сталася 22 листопада приблизно о 10 годині вечора відразу після виїзду з аеропорту у місті Таба, куди прибув літак з Києва. За словами А.Білоніжка, водій автобуса намагався на великій швидкості повернути на перехресті, не вписався у поворот, внаслідок чого автобус перекинуло на бік і протягнуло по узбіччю метрів двадцять.

Автобус був практично заповнений, всі пасажири були туристами з України.

Травми різного ступеня важкості отримало біля 20 чоловік . На щастя, загиблих немає. Потерпілих розмістили у два окремих госпіталі в місті Таба, згодом частину з них, зокрема і А.Білоніжка з сином, транспортували у лікарню курортного центру Шарм Ель Шейх . Зараз, за словами Андрія, він чекає на приїзд решти членів сім’ ї.

Андрій Білоніжко, за його словами, відбувся легкими травмами, у його матері та сина – струс мозку, у дружини – підозра на перелом ребер . Найбільше постраждала жінка з Кременчука, у якої відкриті переломи.

До всього, у потерпілих виникли проблеми зі страховиками. Для їх вияснення до Шарм Ель Шейху прибув український консул.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *