ОСТАННІ НОВИНИ

Відкрили оновлений відділ ДПСУ «Рава-Руська»

|

Після реконструкції відбулося урочисте відкриття відділу ДПС України «Рава-Руська», передає кореспондент «Львівського порталу». На урочистостях були присутні голова ДПС Микола Литвин, заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак, заступник голови ОР Микола Горинь.

Відділ було створено на основі прикордонної застави і відділення прикордонного контролю «Рава-Руська» та прикордонної застави «Борове».

На реконструкцію і капітальний ремонт з облаштування будівель містечка витрачено понад два мільйони гривень бюджетних коштів. Власними силами виконано робіт на 270 тисяч гривень.

«До кінця 2008 року Україна повністю перейде на відділи прикордонної служби. Це є своєрідним нововведенням в системі управління державного кордону. Відділи включають в себе підрозділи прикордонного контролю, а також контроль поза межами пропускних пунктів. У відділах є оперативно-розшукова складова та системи логістики, сучасні засоби аналітики та зв’язку», розповів Микола Литвин. Він також повідомив, що на таких відділках не буде військових строкової служби, на роботу туди братимуть лише контрактників, яких забезпечуватимуть житлом.

Крім цього М. Литвин під час виступу сказав, що цей відділ відкрили згідно з концепцією розвитку прикордонної служби до 2015 року. Загалом зараз у роботі 90 таких об’єктів по всій Україні, а по десятьох роботи закінчено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *