ОСТАННІ НОВИНИ

Локомотив, який став причиною пожежі цистерн з бензином, з місця події зник

|

Причиною пожежі цистерн з бензином став локомотив Львівської залізниці, який з невідомих причин на швидкості заїхав у цистерни бензину, які знаходилися на нафтобазі “Галнафтогазу”. Про це «Львівському порталу» розповів прес-секретар ВАТ “Концерн Галнафтогаз” Олесь Пограничний.

«3 серпня близько 5.50 ранку на територію нашої нафтобази з нез’ясованою метою заїхав маневровий локомотив Львівської залізниці з трьома платформами щебеню попереду. Він на швидкості заїхав у цистерни бензину, які стояли на території нафтобази, і від зіткнення сталася пожежа. Зіткнення було досить сильним. У результаті відбулося загоряння трьох цистерн», – розповів Олесь Пограничний.

За його словами, практично за три години все було локалізовано і погашено. Щоправда, локомотив, який став причиною аварії, з місця події зник. «Але його не буде складно знайти, бо це колія», – додав Олесь Пограничний.

Наразі на місці події працює комісія, яка з’ясовує, чому цей локомотив заїхав на територію нафтобази, як він зіткнувся з цистернами.

Сьогодні на нафтобазі «Пластова-1» о 5.30 загорілося залізничні цистерни з нафтопродуктами. За попередньою інформацією міського управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, загоряння відбулося внаслідок порушення правил техніки безпеки. Цистерни належали ВАТ “Концерн Галнафтогаз”.

О 7.10 вогонь було погашено. Зараз працівники управління МНС працюють над охолодженням цистерн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *