ОСТАННІ НОВИНИ

Пожежу на нафтобазі «Пластова-1» ліквідовувало 95 пожежників

|

Пожежу, яка сталася сьогодні вночі на нафтобазі «Пластова-1, ліквідовувало 95 пожежників. Як повідомив «Львівський портал» начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради Петро Гребенюк, всього для ліквідації пожежі на місце події виїхало 16 машин з пожежниками.

Як уточнив Петро Гребенюк, сьогодні загорілося не чотири цистерни, а п’ять, одна з яких була пробита. У кожній з цистерн було по 60 тонн бензину A-95.

На нафтобазі «Пластова-1» сьогодні, 2 серпня, о 5.30 загорілося 4 залізничні цистерни з нафропродуктами. За попередньою інформацією міського управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, загоряння відбулося внаслідок порушення правил техніки безпеки.

О 7.10 вогонь було погашено. Зараз працівники управління МНС працюють над охолодженням цистерн. «Мешканцям міста нічого не загрожує, адже відбулося лише загоряння, яке вдалося оперативно загасити. Дим на житлові масиви не поширився», – повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради Петро Гребенюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *