ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виступатиме Караван Сонячних Бардів

|

Протягом 18-19 серпня у Львові відбудеться концерт Бардів. Як повідомив «Львівському порталу» один з організаторів дійства Віктор Бондирєв, цьогоріч XVI Караван Сонячних Бардів, який подорожує всіма обласними центрами України, завітає до Львова уже втретє.

У кожній області Караван Бардів перебуває протягом тижня. На Львівщину припадає 13-19 серпня, відповідно на наше місто – 18-19 серпня. У Каравані Сонячних Бардів, який проходить під гаслом “Земле моя, вставай!”, бере участь десять Бардів з різних областей України, Росії та Білорусії. За словами Віктора Бондирєва, у Каравані братимуть участь також львівські Барди.


За період перебування в одній області Караван планує поїздку в родові поселення, концерти в дитячих будинках, школах, міські концерти та ярмарок. На вихідні, 18-19 серпня, Барди проводитимуть міські концерти з ярмарком у ЦТДЮГ на Погулянці. У рамках концерту відбудеться також спеціальний ярмарок Бардів. Ярмарок, на якому виставлятиметься екологічна продукція, проходитиме перед концертом у суміжному з концертним залом приміщенні. У ньому братимуть участь місцеві та приїжджі майстри. Там можна буде побачити до 20 видів продукції: вироби посуду, одяг, прикраси, предмети побуту татовари для органічного землеробства тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *