ОСТАННІ НОВИНИ

«Пригоди мушкетерів» продовжують зйомки у Свіржі

|

Зйомки фільму «Пригоди мушкетерів. Скарби кардинала Мазаріні», який є продовженням «Трьох мушкетерів», зараз відбуваються у Свіржі. Про це, спростовуючи інформацію про переривання зйомок, повідомила «Львівський портал» прес-секретар фільму у ЛьвовіІнна Балаян.

«Зйомки фільму не перервали, знімальна група просто поїхала у Свірж. Частину, яку запланували зафільмувати у Львові, тобто події у Франції, вже знято. Далі за планом був Свірж, зйомка Англії», – додала Інна Балаян.

За її словами, зйомки фільму відбуваються за планом. Щодня актори їдуть до Свіржа, знімають фільм і повертаються до Львова. «Можливо, ще якусь частину зйомок зроблять у Львові», – додала Інна Балаян. У Свіржі фільмують третій день.

Зйомки мають завершити до кінця серпня. Режисером фільму є Георгій Юнгвальд-Хилькевич. У його фільмі «Пригоди мушкетерів. Скарби кардинала Мазаріні» погодилися зніматися всі актори, що грали мушкетерів, зокрема Михайло Боярський, Веніамін Смєхов, Валентин Смирницький, Ігор Старигін. Серед зіркових учасників – також Олександр Ширвіндт, Аліса Фрейндліх, Дмитро Харатьян. Дітей мушкетерів гратимуть Дмитро Нагієв, Антон Макарський, румунка Лянка Гриу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *