ОСТАННІ НОВИНИ

Торговці сихівського «секонд-хенду» мітингують біля мерії

|

Понад 100 торговців ринку, більше відомого як сихівський «секонд-хенд», що на Манастирського, 2, мітингують біля Ратуші. Люди вимагають від міського голови Львова Андрія Садового звернути увагу на ситуацію з перенесенням ринку.

Як розповіла «Львівському порталу» приватний підприємець Любов Баїк, сихівський «секонд-хенд» хочуть перенести на Зубрівську, 1. Однак, за словами мітингувальників, ця територія розташована біля залізничної колії і є досить небезпечною, адже за день там проїздить понад 50 потягів. Та й площа ділянки залишає бажати кращого – 60 x 25 метрів. «Там хочуть розмістити 120-150 людей», – розповіла пані Любов. Це означає, що кожен торговець матиме не більш ніж 1,5 метра.

За словами мітингувальників, правоохоронці вже намагалися вигнати продавців «секонд-хенду» з теперішнього місця. Підприємці зверталися у Сихівську РА, однак допомоги не отримали.

«Ми хочемо, щоб на ділянку, на якій ми зараз стоїмо, дали ухвалу на тимчасове користування», – додала Любов Баїк. Представники підприємців таки поспілкувалися з директором департаменту економічної політики Олегом Синюткою. Посадовець пообіцяв прийняти людей о 20 годині 15 хвилин вечора. Мітингувальники запевняють, що чекатимуть, скільки потрібно, головне – щоб на них звернули увагу. А в разі непорозуміння з місцевою владою – кажуть, що звертатимуться навіть до прем’єр-міністра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *