ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочали зйомки «Пригод мушкетерів»

|

Зйомки фільму «Пригоди мушкетерів. Скарби кардинала Мазаріні», який буде продовженням «Трьох мушкетерів», у Львові розпочали за графіком. Заплановані епізоди в Палаці Потоцьких уже відзняли, і сьогодні актори працюють у дворику Бернардинського монастиря. Про це «Львівський портал» повідомила прес-секретар Вірменської церкви Інна Балаян.

Наступним об’єктом, де буде влаштовано знімальний майданчик, стане дворик Вірменської церкви та Свірзький замок. Як повідомила Інна Балаян, зйомки мають завершитися до кінця серпня. Тоді ж для преси буде влаштовано прес-конференцію. А наразі журналістів і фотографів на знімальний майданчик не допускають, оскільки вони можуть завадити творчому процесу.

Нагадаємо, режисером фільму є Георгій Юнгвальд-Хилькевич. У його фільмі «Пригоди мушкетерів. Скарби кардинала Мазаріні» погодилися зніматися всі актори, що грали мушкетерів, зокрема Михайло Боярський, Веніамін Смєхов, Валентин Смирницький, Ігор Старигін. Серед зіркових учасників – також Олександр Ширвіндт, Аліса Фрейндліх, Дмитро Харатьян. Дітей мушкетерів гратимуть Дмитро Нагієв, Антон Макарський, румунка Лянка Гриу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *