ОСТАННІ НОВИНИ

Три компанії вже оглядали готель «Київ»

|

Представники трьох компаній уже оглядали приміщення готелю «Київ», який міська влада виставила на конкурс, повідомив сьогодні «Львівському порталу» директор департаменту економічної політики міської ради Олег Синютка.

За його словами, після оголошення конкурсу представники трьох компаній вже оглядали це приміщення, однак заявок ще не надходило.

Міська рада оголосила конкурс на оренду готелю «Київ» 31 травня. Конкурс матиме два етапи: на першому, 6 липня, перевірятимуть відповідність заявок вимогам конкурсу, а вже 11 липня серед вибраних пропозицій буде проведено аукціон на право оренди. Стартова ціна – 100 тисяч гривень, крок в аукціоні – 10 тисяч.

Готель площею 2100 метрів планують віддати в оренду на 25 років. Поки що умови оренди не визначено, оскільки на розгляд міської ради мають представити проект ухвали про нові умови оренди комунального майна.

Серед головних умов участі – наявність у претендентів банківської гарантії на суму 8 мільйонів гривень.

Також місто вимагає збереження спеціалізації, реконструкції його в межах трьох років від часу підписання угоди та утворення 70 нових робочих місць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *