ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий знову хоче надати землю «Діаманту» та «Патриакому»

|

Внесення зразу трьох додаткових питань до порядку денного завтрашнього пленарного засідання сесії Львівської міськради ініціюватиме на сьогоднішній колегії міський голова Львова Андрій Садовий. Про це «Львівський портал» поінформували джерела з міської ради.

Зокрема, міський голова знову намагатиметься поставити на розгляд питання про надання земельної ділянки на розі вул. Кульпарківської ТзОВ «Сервісний центр «Діамант». Нагадаємо, що саме ця фірма безоплатно передала Львівському міськвиконкому 10 машин марки «Тойота». Однак «невдячні» депутати під час пленарного засідання 19 квітня не затвердили проект землеустрою щодо відведення території і надання земельної ділянки «Діаманту». Мерові також не вдалося винести це питання на розгляд минулого засідання. Сьогодні А. Садовий утретє намагатиметься зробити жест вдячності автодобродійникам.

Друге питання, на якому , за твердженням джерел, наполягатиме міський голова, теж є земельним. Йдеться про дозвіл ТзОВ «Патриаком» на підготовку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вулицях Шевченка-Скляній. На території ВАТ «Львівський мехсклозавод» «Патриаком» планує збудувати сучасний житловий квартал на 1576 квартир. Кажуть, що , окрім львівського мера , у позитивному вирішенні цього питання зацікавлений також губернатор Львівщини Петро Олійник. Однак попри високу підтримку, минулого разу міські райці «провалили» це питання, яке під час двох голосувань підтримали відповідно 45 і 38 депутатів.

До того ж міський голова знову ставитиме питання про звільнення головного редактора газети «Ратуша» Миколи Савельєва – стверджують джерела. Останнє виглядає достатньо дивним, якщо зважити на те, що два місяці тому міська рада визнала задовільною роботу редактора. Однак серцю не накажеш…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *