Перший етап Гран-прі Львова з драгрейсингу збере від 20 до 50 учасників

|

Від 20-50 гонщиків візьмуть участь у першому етапі Гран-прі Львова з драгрейсингу, який відбудеться 20 травня. Про це «Львівському порталу» повідомив один із організаторів змагань Юліан Фінюк.

Участь братимуть не лише львів ’ яни, але й любителі автоперегонів з Рівного, Одеси, Чернівців і Тернополя. Змагання пройдуть на вулиці Північній, що біля обласного МРЕВ ДАІ). Старт перегонів о 13:00.

Для участі в змаганнях запрошують усіх охочих, яким на день перегонів виповнилося 18 років, і які мають посвідчення водія та дозвіл керування транспортним засобом. У межах Гран-прі щомісяця (до вересня включно) відбуватиметься один етап.

Організатори змагань: forsage.lviv.ua,Галицький автомобільний клуб. Змагання відбуваються за підтримки Львівського тюнінг-клубу.

Драгрейсинг – це парні заїзди авто на максимальне прискорення по прямій на дистанції 402 метри. Історія драгрейсингу почалась в 1948 році на спеціально збудованому треку в каліфорнійському місті Голета. Нині в США лише в національній асоціації близько 100 тисяч активних членів. Понад 30 років драгрейсинг популярний і в Європі, щорічно в 5 етапів проводиться Чемпіонат Європи. До слова, драгрейсинг, незважаючи на максимальні швидкості авто, вважається одним із найбезпечніших видів автоперегонів, адже тут немає поворотів і контактної боротьби, драгстери їдуть паралельно по треку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *