ОСТАННІ НОВИНИ

Апеляційний суд переніс розгляд справи Тершовчина

|

Сьогодні мало б відбутись засідання Апеляційного суду Львівської області по справі колишнього міського голови Тараса Тершовчина, однак через відсутність судді-доповідача колегія суддів вирішила перенести розгляд справи на 22 травня. Про це «Львівському порталу» повідомила адвокатка потерпілих у цій справі Наталія Крісман.

Як пояснили в суді, суддя-доповідач хворіє, тому не зміг прийти, зазначила вона. Однак пані Крісман здивувало, що попри те, що на слухання прийшли всі зі сторони потерпілих та Тарас Тершовчин, однак без адвокатів. «Складається враження, що вони наперед знали такий розвиток подій і те, що справу сьогодні не слухатимуть», – припустила адвокатка Крісман.

Однак пані Крісман разом із потерпілими в цій справі сподіваються на «торжество справедливості» і на те, що Апеляційний суд задовольнить скаргу прокуратури. У такому випадку справу почнуть знову слухати в одному із місцевих судів. Якщо ж апеляційний суд не задовольнить, то потерпілі шукатимуть правди у Верховному суді України, запевнила Наталя Крісман.

Нагадаємо, що представник прокурора подав скаргу до Апеляційного суду Львівщини після того, як 21 лютого суддя Залізничного суду Львова Ганич визнав підсудного невинним.

Екс-меру Самбора Тарасу Тершовчину інкримінували хабарництво та зловживання службовим становищем. Йому загрожувало від 8 до 13 років ув’язнення. У червні минулого року його звільнили з-під варти під заставу 50 тисяч гривень та підписку про невиїзд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *